Piknik Pidelik

KULLANIM ALANI:

Yöresel olarak yapılan Etliekmek, Etli Pide, İçli Börek yapımı için fırın ustaları, restorant ve odun ateşi kullanan fırınlar için özel amaçlı olarak imal edilmiştir.

ÜRÜN AYRICAKLILARI VE FAYDALARI:

  • Su tutma kapasitesi yüksek olup daha fazla beze hamur elde edilir.
  • Fırın ateşine mukavemeti yüksektir.
  • Hamur içine konan malzemeyi taşıma kapasitesi yüksektir.
       UN ADI AMBALAJ KĞ.
PİKNİK PİDELİK    NAYLON   ÇVL 50
Etiket Özellikleri

ÖZEL AMAÇLI

PİDELİK BUĞDAY UNU

Protein (K.M) : %13.5 Min.

Kül (K.M)      :  %2.20 Max.

Rutubet         : %14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir.

İşletme Kayıt No: TR-42-K-002701

İÇİNDEKİLER: Buğday Unu (Guluten içerir.), Antioksidan (Askorbik Asit E300)

Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Tarifi Okuyunuz

En Güzel Kandil Simidi için... Tarifi Okuyunuz…