Küpe Tandırlık

KULLANIM ALANI:

Tüketicilerin yöresel olarak yaptıkları tandırlarda ve mahalle taş fırınlarda yapılan köy tipi ekmek yapımında kullanılır.

ÜRÜN AYRICAKLILARI VE FAYDALARI:

  • Tandır için dirençli elastik hamur oluşumu sağlar.
  • Yüksek su alma kapasitesi ile elde edilecek ürün adedinde yüksek verim sağlar.
  • Tandıra yapıştırılan hamur pişirme süresince tandırdan düşmez.
  • Yaz aylarındaki sıcaklara karşı hamur özelliğini uzun süre koruyabilir.
UN ADI AMBALAJ KĞ.
KÜPE TANDIRLIK  NAYLON ÇVL 50
Etiket Özellikleri

ÖZEL AMAÇLI

TANDIRLIK BUĞDAY UNU

Protein (K.M) : %10.4 Min.

Kül (K.M)      :  % 0.68 Max.

Rutubet         : % 14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir..

İşletme Kayıt No: TR-42-K-002701

İÇİNDEKİLER: Buğday Unu (Guluten içerir.), Antioksidan (Askorbik Asit E300)

Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Read your recipe

En Güzel Elmalı Tartlar için... Tarifi Okuyunuz...