Küpe Francala

KULLANIM ALANI:

Kara fırınlarda, borulu, matador, tünel fırınlarda kullanılmak üzere Fırıncılık sektörü için özel olarak üretilmiştir.

ÜRÜN AYRICAKLILARI VE FAYDALARI:

  • Ekmek için dirençli elastik hamur oluşumu sağlar.
  • Yüksek su alma kapasitesi ile elde edilecek ürün adedinde yüksek verim sağlar.
  • Ekmek içi gözenek yapısı mükemmeldir. Bıçak açma görünümü, kabuk rengi ve yumuşaklığı ile ekmekte aranılan özelliği sağlar.
  • Yaz aylarındaki sıcaklara karşı hamur özelliğini uzun süre koruyabilir.
UN ADI AMBALAJ KĞ.
KÜPE  NAYLON ÇVL 50
KÜPE  KAĞIT 25
Etiket Özellikleri

ÖZEL AMAÇLI

EKMEKLİK BUĞDAY UNU  

Protein (K.M) : %10.5 Min.

Kül (K.M)       : % 0.7 < % kül< 0,8

Rutubet         : % 14.5 Rutubet Esasına Göre Paketlenmiştir..

İşletme Kayıt No: TR-42-K-002701                                                                  

İÇİNDEKİLER: Buğday unu (Guluten içerir.), Antioksidan  (Aksorbik Asit E300)

Kapalı, havadar, serin ve rutubetsiz yerlerde plastik palet üzerinde depolanmalı, kullanmadan önce elenmelidir.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

 

Tarifi Okuyunuz

En Güzel Kalburabastı için... Tarifi Okuyunuz…