Kalite Kontrol

    TSE İSO EN9000- KALİTE YÖNETİMİ TSE FSCC 22000 İSO/TS22002-1 GIDA GÜVENLİĞİ SİSTEMİ prosedürleri dahilinde üretim prosesi kalite kontrol işlemşeri hammadde (Buğday) alımında başlar. En son ve ileri teknolojisinin kullanıldığı laboratuvarlarımızda, kalite mühendislerimiz ve kalite ekibimiz tarafından en kaliteli buğdayların seçiminden son ürün olan un, üretimin her evresinde üretim mühendislerimizce kontrol edilir. Yine en kaliteli ambalaj ve diğer yardımcı malzemelerin de tedariki satın alma evresinde, mal kabul birimimizce kalite kontrolü yapıldıktan sonra standart kalitede üretilen unlarımız eldeğmeden otomasyon sistemde üretilip ambalajlanarak müşteri ve tüketicilere ulaştırılır.
    Ürettiğimiz unlar, parti ve seri numaraları ile kaydedilerek üretim ve satış sonrası takip ve kontrolü yapılır.